Spor
  • 19.5.2013 02:00

İşte Ünal Aysal'ın bomba isimleri

Arda Turan transferi için Atletico Madrid başkanı ile görüştüğünü belirten Ünal Aysal, “Hocası Simeone müsaade ederse, ondan sonrası bir yemeğe bakar. Fatih hoca onu gönderdiğim için bana dudak altı hafif tacizlerde bulunuyor” dedi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferde gelinen noktayla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Kanaltürk’teki ‘Top Bizde’  programına konuk olan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Arda Turan hakkında gelen bir soruya, “Arda konusunda niyet var, ama kısmet önemli. Ben aradım ve Atletico Madrid’in başkanıyla konuştuk. Teknik direktör Simeone, 3 oyuncu ismi vermiş, ‘Bunlara dokunma diğerlerini sat’ demiş. Onlardan birisi de Arda Turan’dı. Hocası müsaade ederse oturup konuşuruz. Ondan sonra Arda transferi bir   yemek yemeye bakar. Bence Arda yeteri kadar tecrübe edindi. Fatih hoca Arda’yı göndermeye niyetli değildi. Onu gönderdiğim için bana dudak altı hafif tacizlerde bulunuyor” cevabını verdi. ‘Öncelik stoper, Chedjou olabilir’ Transferde önceliği katiyetle stopereverdiklerini, tüm yeni oyuncuları kampa yetiştirmeye çalışacaklarını belirten Aysal, kendisine sorulan isimlerden Chedjou hakkında, “Chedjou ile ilgiliyiz tabii. Bizim eksiğimizi tamamlayabilecek bir oyuncu” yorumunu yaptı. ‘Malouda deneyimli ve güçlü oyuncu’Aysal, bir başka yıldız Molouda için, “Malouda çok deneyimli ve güçlü bir oyuncu. Pazartesi hoca ile karşılıklı oturacağız. Elimizde güzel bir liste var. O listede kim olur kim olmaz konuşacağız. Kolo Toure ile ilgili bir girişimimiz ise hiç olmadı” ifadesini kullandı.

İsimlere tek tek yorum

Rio Ferdinand: Yaş ortalamasından dolayı istemiyoruz. Çok kaliteli bir oyuncu.
John Terry: Şu anda görüşmemiz yok, ama olabilir.
Arjen Robben: İlgilenmiyoruz.
Podolski: Geçen sene ilgilenmiştik. Bu sene ilgimiz olmadı.
Muslera: Bize gelmiş bir talep yok. 30-40 milyonluk teklif gelirse Fatih hoca düşünebilir belki ama ben düşünmem, hemen kabul ederim. Çok yararlı bir oyuncu. Ama böyle bir teklif gelirse zaten benden önce Fatih hoca “Gönderin” der.
Burak Yılmaz: Burak için de, Muslera için de, Selçuk için de önümüzdeki 20 gün içinde çok ciddi teklifler gelebilir. Ama şu an teklif yok.
Nani: Geçen sene takip ettik ama alamadık.
Carlinhos: Hocamız istiyor. Fluminense vermedi. Ama bugünlerde daha müspet bir ilişki doğdu.
Draxler: Çok iyi bir oyuncu, ama bizim alabileceğimiz bir oyuncu değil.
Ujfalusi: Mükemmel bir şahsiyet. Bu kadar gol yememizin sebebi Ujfalusi’nin orada olmaması. Talihsizlik oldu. Ama 1 sene oynamamış bir oyuncunun önümüzdeki sezon bize katkısı ne olur bilemem.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER