Yaşam
  • 3.8.2009 02:54

İŞTE ÜNLÜLERİN İTALYAN SEVGİLİLERİ...

Tuğba Özay'ın İtalyan sevgilisi Ludoviç ile evlenmesinin ardından Dünya Güzeli Azra Akın'ın da İtalyan genciyle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Aslında pek çok ünlümüzün İtalyan bir sevgilisi var. İşte onlar...

İTALYAN GARSON

Tuğba Büyüküstün: Asi dizisinin güzel oyuncusu geçen yılın sonunda Taksim'de İtalyan bir gençle görüntülendi. Hayal Kahvesi isimli eğlence mekanından çıkarken fotoğrafı çekilen gencin garsonluk yaptığı öğrenildi. Ancak Tuğba Büyüküstün ile İtalyan arkadaşının ilişkisi kısa sürdü.

YENİ BABA OLDU

Mehmet Günsür: Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan oyuncu altı ay önce baba oldu. Geçen yıl İtalyan sevgilisi Katerina Mongio ile evlenen Günsür yaşadığı mutluluğu "Baba olmak başka bir şey" sözleriyle özetliyor.

TUĞBA ÖZAY

Ünlü manken 16 Mayıs'ta Milano'da İtalyan işadamı Mario Ludoviç'le dünyaevine girdi. Bvlgari Otel'deki nikah kokteyline damadın ünlü İtalyan futbolcu arkadaşları da katıldı.

MASSiMO iLE EVLENDi

Burcu Esmersoy: NTV'nin ünlü sunucusu Burcu Esmersoy 4 yıl önce İtalyan otomobil firması Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano ile F1 yarışları sırasında tanışmış ardından İtalya'da evlenmişti. Daha sonra İstanbul'a yerleşen genç çiftin evliliği ancak üç yıl sürdü. İtalyan damat eşini 2006 yılı Türkiye Güzeli Selda Car ile aldatınca evlilik bitti.

(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER