Yaşam
  • 3.8.2009 01:37

NİKAHLANDIĞI GÜN KAÇIRILAN GELİN DÜNYAEVİNE GİRDİ!..

Hatay'da, nikahlandığı gün kaçırılan ve 11 gün sonra bulunan Hatice Yıldırım, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.


Damat Mustafa Yıldırım, merkeze bağlı Akçaova köyünde düzenlenen düğün töreninde 19 Temmuzda yapılması planlanan düğünün eşi Hatice'nin kaçırılması nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.


Eşi Hatice'nin, nikahlarının yapıldığı 13 Temmuzda kaçırı lmasıyla çok kötü günler yaşadıklarını anlatan Yıldırım, "Artık kötü günler geride kaldı. Şu an çok mutluyum. Eşim, kılına zarar gelmeden güvenlik güçlerinin yardımıyla bulundu. Ertelemek zorunda kaldığımız düğünümüzü yapmanın gururunu yaşıyoruz. Kimse bizi bir daha ayıramayacak" diye konuştu.


İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldıkları düğünde, jandarmanın düğünden ayrılmasının ardından bazı kişiler havaya tabancayla ateş açtı.


Hatice Yıldırım, nikahlandığı 13 Temmuz günü eşi Mustafa Yıldırım'ın teyzesinin oğlu Mustafa D. tarafından kaçırılmış, daha sonra güvenlik güçleri tarafından 24 Temmuzda Hasan D'nin İskenderun ilçesindeki evinde bulunmuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınan Mustafa D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmışt ı. Olaya karıştığı iddia edilen Rıdvan D. ve Erhan D. ise aranıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER