Yaşam
  • 18.9.2009 17:33

KADIN PSİKOLOG GELMEZSE İNMEM ABİ!

Şanlıurfa' da iki günde ikinci kez intihara kalkışan madde bağımlısı genç, kadın psikoloğun saatler süren uğraşı sonucu ikna edilerek çıktığı baz istasyonundan indirildi.

Şanlıurfa'da madde bağımlısı ve işsiz olduğu öğrenilen 26 yaşındaki İbrahim Karakuzu, intihar emek amacıyla akşam saatlerinde Sırrın Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 35 metre yüksekliğindeki baz istasyonuna çıktı. Mahalle sakinleri tarafından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis elindeki jiletle kendisine zarar vermeye çalışan kişinin, bir gün önce de aynı direğe çıkan İbrahim Karakuzu olduğunu belirledi.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından polis madde bağımlısı 26 yaşındaki İbrahim Karakuzu'yu çıktığı baz istasyonundan aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Polis İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çabasına rağmen aşağı inmemekte direnen genç, polislere, ilk intihar girişiminde kendisini ikna eden kadın psikoloğun gelmesi durumunda ineceğini söyledi.

Bunun üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ile irtibata gecen polis, psikolog Kezban Çapan Karakış'ı olay yerine getirdi. İtfaiye aracının merdiveniyle baz istasyonu direğine yaklaştırılan bayan psikolog, yaklaşık 3 saat süren çabasının ardından İbrahim Karakuzu'yu inka ederek bulunduğu yerden inmesini sağladı.

Vücudunda yaralar olan 26 yaşındaki madde bağımlısı, tedavi edilmek üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Daha önceleri de intihara kalkıştığı belirtilen Karakuzu'ya tepki gösterip taş atmak isteyen vatandaşları polis dağıttı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:04

İLGİLİ HABERLER