Medya
  • 6.6.2009 00:20

KADINLARIN KANAL KANAL GEZMELERİ GÜNAH MI?

Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan programda, stüdyodaki bir bayanın bu konudaki sorusuna Doç. Dr. Mustafa Karataş bakın hangi cevabı verdi?

Kanal 7 televizyonunda sabahları canlı yayınlanan “Nur Ertürk'le Her Sabah” programına konuk olan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş bazı bayanların kanal kanal gezmelerinin “günah” olduğunu söyledi.

“Kanal kanal gezeceğine Kur'an oku !”

Türk Halk Müziği sanatçısı Nur Ertürk'ün sunduğu programın bu sabahki bölümünde Karataş, stüdyodaki bir bayanın ilginç bir sorusuna muhatap oldu. “Hocam, bizim mahalledeki bazı hanımlar benim televizyonlarda görünmemi eleştiriyorlar. ‘Bak günaha giriyorsun. Kanal kanal gezeceğine Kur'an oku, sohbetlere katıl.' diyorlar. Stüdyoya gelerek programları izlemem gerçekten günah mı?” sorusuna Karataş hiç eğip bükmeden “evet günah” cevabını verdi. Bayanın çok şaşırması üzerine Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Reytingler vurmuş zaten bir darbe de sen vurma hocam!”

“İşim icabı birçok televizyon programına katılıyorum. Maalesef stüdyodaki seyircilerin bir kısmının hep aynı simalardan oluştuğunu üzülerek görüyorum. Evet bu kadınların kanal kanal gezmeleri günahtır. Zira evini, ailesini, işini ihmal ederek vaktini boş şeylerle geçiriyor. Halbuki bu vakti çok güzel işlerle değerlendirebilir. Ancak bir şey öğrenmek amacıyla geldiyse müstesna” dedi.

Bu sırada sunucu Nur Ertürk'ün hocaya gülerek müdahale ettiği ve “aman hocam. Zaten reytinglerimiz aşağıda. Bir darbe de sen vurma” dediği görüldü.

Habervaktim.com

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 17:05

İLGİLİ HABERLER