Asayiş
  • 23.10.2008 11:05

KADINLARIN KORKULU RÜYASI "PAZAR" SAPIĞI YAKALANDI!...

ANTALYA'nın Zafer Mahallesi'nde bulunan Kapalı Pazar içerisinde cep telefonuyla etekli kadınların bacaklarının fotoğraf ve görüntülerini çeken bir kişi yakalandı.
Olay, pazar yeri içerisinde devriye gezen bir polis memurunun dikkati üzerine ortaya çıktı. Pazar içerisinde sürekli yerlere eğilen ve elinde cep telefonu bulunan bir kişi olduğunu fark eden polis, şüphelendiği kişiyi takibe aldı. Sürekli cep telefonuna kayıt yapan zanlıyı yakalayan polis, telefonla ne yaptığını sordu. 27 yaşındaki M.A. fotoğraf çektiğini söyleyince polis memuru durumundan şüphelenerek gözaltına aldı. Karakolda Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla M.A.'nın 2 ayrı cep telefonunda bulunan görüntüleri inceleyen polis, telefonlarda sokakta, pazar yerlerinde ve yürüyen merdiven altlarında çekildiği belirlenen kadınların etek altı ve kalçalarının göründüğü fotoğraflar ve görüntüler belirledi. İki telefonda 2 bin 86 fotoğraf ile 359 video görüntüsü ele geçirildi.
‘Cinsel istismar’ suçlamasıyla gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor. M.A, “Yaklaşık 3 aydır bu tür görüntüleri çekiyorum. Bu görüntüleri ve fotoğrafları izleyip tahrik oluyordum. Başka bir amaçla kullanmıyorum, çok pişmanım” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:04

İLGİLİ HABERLER