Asayiş
  • 27.3.2012 11:28

Kardeşini korumak isterken katil oldu

Adana'da yaşanan olayda kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonrası bir kişi yaşamını yitirdi.

ADANA (İHA) - Adana'da bir kişi, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, pompalı tüfekle öldürüldü.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mesut E, bir süre önce sevgili olduğu ve ayrıldığı kız arkadaşının Nazım O. ile çıkmaya başladığını öğrendi. Bu duruma sinirlenen Mesut E, arkadaşları Halil, Resul E. ve Can Titiz'i yanına alarak Nazım O'nun evine gitti. Kapıyı tekmeleyerek Nazım O'nun dışarı çıkmasını sağlayan Mesut E, tartıştığı Nazım O'yu darp etti.
Bu sırada yan komşu Hüseyin U da sesler üzerine dışarı çıkarak kavgayı ayırmaya çalıştı, ancak Hüseyin U da Mesut E. tarafından darp edildi.
Mesut E. daha sonra arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden ayrıldı. Ancak, bir süre sonra Mesut E ve arkadaşları Nazım O'nun evine tekrar gelerek bu kez yanlarında getirdikleri pompalı tüfekle eve ateş açmaya başladı.
Bu arada açılan ateş sırasında bazı saçmalar Hüseyin U'nun evine isabet etti. Bunun üzerine dışarı çıkan Hüseyin U ile ağabeyi Giray U, saldırganlarla tartışmaya başladı. Saldırganlar Hüseyin U'yu ikinci kez darp edince, Giray U da eve girerek silahını alıp önce havaya daha sonra kalabalığın üzerine ateş açtı.
Olayda yaralanan Can Titiz kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.
KORKUTMAK İSTEDİM
Polis tarafından yakalanan Giray U, kardeşini korumak amacıyla korkutmak için silah sıktığını söyledi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:16

İLGİLİ HABERLER