Spor
  • 12.8.2009 02:48

KARTAL DECO'DAN VAZGEÇMİYOR...

Beşiktaş "10 numara" arayışlarından vazgeçmiyor. Yıldıray Baştürk'ün transferini gerçekleştiremeyen Başkan Yıldırım Demirören'in Mustafa Denizli'yle yaptığı görüşmeden sonra Deco için bir kez daha harekete geçeceği öğrenildi. Demirören'in, Chelsea kulübüyle görüşüp teklif sunması bekleniyor.

LİDER EKSİKLİĞİ VAR
Beşiktaş Başkanı'nın yöneticilerle yaptığı görüşme sonrası, "Alacaksak bu Deco gibi biri olsun. Ses getirecek bir yıldız transfer yapmalıyız. Takımda bir lider eksikliği olduğu kesin" dediği belirlendi. Deco'nun en kötü ihtimalle kiralanması düşünülüyor.

BOBO YÖNETİMİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
Beşiktaş'ta Bobo belirsizliği sürüyor. Geçen sezonun sonundan itibaren takımdan gideceği söylenen ancak daha sonra takımda kalacağı bildirilen Brezilyalı futbolcunun yeniden satılması gündeme geldi.

KAFALARI KARIŞTI
Denizli'nin yönetime bir rapor vererek, "Elimde yeterince golcü var. Gerekirse satın" demesi üzerine yönetimin kafası karıştı. Bazı yöneticilerin Bobo'nun satılmasına karşı olduğunu öğrenilirken bu rahatsızlıklarını söyledikleri belirlendi.

HOCAM NE DERSE YERİNE GETİRİRİM
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan İbrahim Üzülmez kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Hocam ne derse yerine getiririm. Yedek kalmak sorun değil" dedi.

GOLDE HİÇBİR HATAM YOKTU
Beşiktaş'ın Büyükşehir'le oynadığı maçta kaleyi koruyan Hakan, "İbrahim Akın'ın attığı golde yapacağım birşey yoktu" dedi.

TORAMAN'DAN İLK ADIM
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzun süre oynamayan İbrahim Toraman dün kondisyon çalışmasının ilk bölümünde diğer sakat Ekrem'le birlikte takımla çalıştı. Milli oyuncuların katılmadığı antrenmanın sonunda yarı sahada çift kale maç yapıldı.

FULYA'YA SÜRGÜN
Beşiktaş, SPK'ya 18 milyon TL değer olarak gösterdiği ve A takıma almamasına rağmen kadrosunda tuttuğu genç oyuncuları çimler bozulur gerekçesiyle Ümraniye'den Fulya'ya gönderdi. Batuhan, Mehmet Sedef, Rıza Şen, Emre Özkan ve Can Erdem başta olmak üzere 10'un üzerinde futbolcu artık Fulya'da çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER