Asayiş
  • 18.10.2005 00:09

KATİL MAGANDA YAKALANAMAYINCA , ACILI ANNE İLAÇ İÇEREK İNTİHARA KALKIŞTI

BURHAN KARADUMAN
MALATYA (İHA) - Malatya'da 49 gün önce tek evladı olan 23 yaşındaki Galatasaray Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan kızını kına düğününde maganda kurşununa kurban veren acılı anne, yaşadığı bunalım sonucunda intihara teşebbüs etti.


Edinilen bilgilere göre, kına gecesi maganda kurşunu ile öldürülen Begüm Kartal'ın annesi Nazan Kartal'ın kızının ölümünü bir türlü kabullenmeyerek, olayın acısı ile girdiği bunalım sonucunda intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Olaydan sonra ilaçlarla sakinleştirilebildiği belirtilen acılı anne eczacı Nazan Kartal'ın bugün bol miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı bildirildi. Olaydan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan acılı annenin yoğun bakımda tedavi altına alındığı kaydedildi.


Malatya'nın Battalgazi İlçesi'ne bağlı Adagören Köyü'nde 28 Ağustos 2005 tarihinde bir tanıdıklarının düğününe katılan Malatyaspor Kulübü eski futbolcularından Hasan Kartal'ın Galatasaray Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi kızı Begüm Kartal, ateş açılması sonucu hayatını kaybetmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER