Spor
  • 10.4.2024 14:14

Kerem Aktürkoğlu Süper Kupa maçındaki olayı anlattı

Galatasaray'ın başarılı ismi Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa maçında Emirhan Arkutcu ile arasında geçen diyaloğu anlattı. Emirhan Arkutcu'nun "Bizi kandırdılar" sözlerine cevap veren Kerem Aktürkoğlu'nun açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe U19 takımında kaptan Emirhan Arkutcu'nun Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı öne sürülen diyalog gündeme bomba gibi düşmüştü.

Emirhan Arkutcu, Kerem Aktürkoğlu ile topu taca atma konusunda anlaştıklarını iddia etmiş ve "Bizi kandırdılar" ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet'e konuşan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, söz konusu diyaloğu yalanladı.

Emirhan Arkutcu'nun "Bizi kandırdılar" sözlerine cevap veren Kerem Aktürkoğlu, topu taca atacakları yönünde bir konuşma yapmadığını bildirdi.

Kerem Aktürkoğlu, genç futbolcu ile arasındaki geçen diyalogda şu sözleri sarf ettiğini açıkladı: “Ben kardeşimize 'hoş geldiniz' dedim. 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmamıza gerek yok' ifadesini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu”

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığı Süper Kupa maçının ilk dakikası içerisinde Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçmiş ve sonrasında sarı lacivertli genç futbolcular sahadan çekilmişti.

 Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da atılan gol ile ilgili, “Önce hareketli savunma, daha sonra da pres yapmaya başladılar. Bir gol atıp sahadan çekilmek istemediklerini nereden bileceğiz?” ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 10.4.2024 14:16

İLGİLİ HABERLER