Asayiş
  • 10.7.2009 04:23

KIZ ARKADAŞININ TELEFONUNA BAŞKA ERKEK ÇIKINCA ÖLMEK İSTEDİ!

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, caddeden geçen araçların önüne atlayarak intihar etmek isteyen genç, kendisine müdahale edilince sinir krizi geçirdi.


intihar etmek için arabaların önüne atlayan gencin 4 yıl önce Antalya'da tanıştığı ve birlikte olduğu kız arkadaşının cep telefonunu başka bir erkek açtığı için bunalıma girdiği bu yüzden ölmek istediği öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre Antalya'da tanıştığı ve 4 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Nevin Ç.'nin cep telefonunun başka bir erkek tarafından açılmasına kızan Üzeyir Abbas, caddeden geçen araçların altına atlayarak intihar etmek istedi.

Durakta yolcu bekleyen taksici tarafından kurtarılan genç, sinir krizi geçirdi. Nevin Ç. isimli kız arkadaşını konuşmak için arayan Üzeyir Abbas açılan telefona başka bir erkek şahıs çıkınca bunalıma girdi.

İlk olarak yanına aldığı bavuluyla Antalya'ya gitmeyi düşünen Abbas
daha sonra ölmek istediğini söyleyerek Konak Meydanı'nda caddeden geçen otomobillerin önüne atladı. Abbas'ı durakta yolcu bekleyen 28 yıllık taksici Ali İhsan Mutlu kurtararak polise haber verdi.


Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Üzeyir Abbas'ı sakinleştirmek için uzun süre çaba sarf etti.

Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri sinir krizi geçiren Üzeyir Abbas'ı Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER