Yaşam
  • 3.9.2007 00:25

"KOCAM BANA GÜVENDİĞİ İÇİN KISKANÇLIK YAPMIYOR"

ALİ YILDIZ
DÜZCE  - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir açılışa katılan manken İpek Tanrıyar Nazikoğlu, "Bu ülkede spekülasyonla gündeme gelen, işinden başka herşeyle uğraşan herkes star olur" dedi.


Akçakoca ilçesinde Tezel Camping ve Restoran'ın açılışına, manken ve oyuncu İpek Tanrıyar Nazikoğlu, eşi Tunç Nazikoğlu ile birlikte katıldı.

Tesisi gezen ve Karadeniz'in dev dalgalarını izleyen Tanrıyar, bir süre küçük bir çocuğu sevdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İpek Tanrıyar, yazın göz açıp kapatıncaya kadar geçtiğini, yeni yayın döneminde özel bir kanalda hafta içi her gün çocuklara yönelik bir dizide oynayacağını söyledi.

Ünlü manken, mutlu bir evliliği olduğunu ve eşinin evlenmeden önceki
kıskançlıklarını artık yapmadığını belirterek, "Eşim eskiden yaptığı kıskançlıkları artık yapmıyor. Tunç'la çok uzun zamandır beraberiz. Benim nasıl çalıştığımı, nasıl işlere gittiğimi bildiği için o kendi içinde kıskançlık olayını kapattı" dedi.


Şu anda çocuk sahibi olmak istemediğini belirten İpek Tanrıyar, "Buna kendimi hazır hissettiğim zaman yapacağım. Çocuğu bakıcı eline teslim etmek istemiyorum. Ben henüz kendi hayatımdan çocuğuma zaman aktarmaya hazır değilim. Tabi ki evliliğin bir meyvesi olarak çocuk sahibi olmak gerekiyor" diye konuştu.


Spekülasyanla gündeme gelenlerin Türkiye'de star olduğunu belirten ünlü manken, "Bu ülkede spekülasyonla gündeme gelen, işinden başka her işle uğraşan herkes star olur. Halkımız tüketime çok alışkın, her şeyi çok çabuk tüketiyor. Bizim yaptığımız iş onun için çok zor. Aslında bizim yaptığımız suya yazı yazmak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER