Asayiş
  • 3.9.2013 22:34

Kurşun yine sınırı aştı!

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'ndeki çatışmalarda ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar, Ceylanpınar'da park halinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün personel minibüsünün camına isabet etti.

Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde dün havanın kararmasıyla El Nusra ile PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Sınırın Suriye tarafından gelen top, patlama ve silah sesleri Ceylanpınar'da tedirginliğe neden oldu. Çatışmalar sırasında ateşlenen tüfeklerden çıkan bazı kurşunlar, sınırı aşarak Ceylanpınar'da park halinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün personel aracının camına isabet etti. Minibüste hasar meydana gelirken, çok sayıda ev ve işyerine de Suriye tarafından ateşlenen kurşunların isabet ettiği belirtildi.

Güvenlik güçleri, sınır hattında önlemlerini arttırırken, Rasulayn'da sessizlik sürüyor.

KAYMAKAMLIK BİNASINA SURİYE KURŞUNU

Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde, dün havanın kararmasıyla El Nusra ile PYD güçleri arasında çıkan çatışmada ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar, sınırı aşarak İstasyon Caddesi'ndeki kaymakamlık binasının camlarına ve dış cephe duvarına isabet etti. Binada hasar meydana gelirken, olayda yaralanan olmadı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER