Gündem
  • 16.10.2005 04:29

KURTLAR VADİSİ'NDE BİR BAKAN!..

RUHİ AYTAÇ
GAZİANTEP (İHA) - Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Gaziantep'in Kargamış İlçesi'ne bağlı Soylu köyünde kurulan Kurtlar Vadisi-Irak filminin platosunu ziyaret etti.


Devlet Bakanı Tüzmen, filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, senaristi Bahadır Özdener, yapımcılarından Hasan Kaçan ve diğer oyuncularla sohbet etti.

Kurtlar Vadisi dizisini beğeniyle izlediğini belirten Tüzmen, "Kurtlar Vadisi'nin oynadığı saatlerde sokaklarda insan kalmıyor. Emniyet yetkilileri, o saatlerde çok rahat olduğunu söylüyor. Gerçekten başarılı bir dizi. Hem öğretici, hem eğitici bir dizi. Sinema filminin de dizisi kadar tutacağına inanıyorum. Bu diziyi sadece Türkiye değil komşu ülkelerdeki insanlarımızda seyrediyor. Çok gerçekçi bir senaryosu var. Türkiye'nin bugüne kadar yayınlanan dizilerin içerisinde ayrı bir yere oturdu" dedi.


Bu esnada İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Tüzmen'i cepten aradı. Tüzmen, Kurtlar Vadisi film setinde olduğunu iletti ve Necati Şaşmaz'ı ima ederek, bizlere ihtiyacınız varsa gelelim esprisini yaptı. Senarist Bahadır Özdener, filmde Türkiye'de kullanılmayan son teknolojileri kullanacaklarını belirterek, film için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını söyledi. Bakan Tüzmen'in kendilerine devlet büyüğünün sıcaklığını göstererek, destek verdiğini belirtti.


Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz da halkın büyük sevgisini kazanan Kurtlar Vadisi'nin, sinema filminin de aynı başarıyı göstereceğini kaydetti.
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Necati Şaşmaz'a Türk bayrağı rozeti taktı. Samimi bir havada geçen sohbete Amerikalı sinema oyuncusu Billy Zane de katıldı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Zane, Türkiye'de ve böyle bir filmde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Gaziantep'in ve Zeugma'nın elçisi olacağını ifade ederek, dünyanın en meşhur Gaziantepli hemşehrisi olacağını kaydetti. Tüzmen, bir adet Türk bayrağı rozeti de Amerikalı oyuncuya takmak istedi, ancak rozetin kalmadığını öğrenince, gülüşmeler arasında Necati Şaşmaz'a taktığı Türk bayrağı rozetini çıkararak, Zane'nin yakasına taktı. Küçük bir Irak'a dönüştürülen Kurtlar Vadisi-Irak filmi platosunda kameraların çekim yapmasına izin verilmedi. Tüzmen, sohbet sonrası film setini gezdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER