Medya
  • 13.9.2013 16:23

Kurtlar Vadisi'ne flaş transfer

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Suriyeli' rolünü canlandıran ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken sinema ve tiyatro sanatçısı Mehmet Aras, şimdi de Muhteşem Yüzyıl dizisinde sürpriz bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.
Pizza Alışveriş Merkezi'ni gezen Mehmet Aras, bir yılda aradan sonra geldiği memleketi Samsun'un gerek alışveriş merkezleri gerek ise, diğer alanda çok gelişmiş olduğunu fark ettiğini söyledi.
Dizi ve sinema filmlerinin aranan karakter oyuncusu olan Mehmet Aras, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl dizisinde sürpriz ve aktif bir karakter ile ekranlara geleceğini belirterek, “Yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alacağım. Şu anda rolüm sürpriz. Bunun yanı sıra bir çok dizi ve sinema filmi çalışmalarım var. Gelen teklifleri inceliyorum” dedi.
En büyük hayalinin Samsun'da çekilecek dizi veya sinema filminde rol almak olduğunu ifade eden Mehmet Aras, “Samsun'da güzel projeler yapılabilir. Reklam çalışmaları, dizi filmleri ve sinema çalışmaları yapılabilir. Şehrin ileri gelenlerinin yapımcıların Samsun'a davet etmesi gerekiyor. Ben hem film setlerinde, hem de diğer alanlarda Samsun'u anlatıp tanıtımını yapıyorum. Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolündeki Necati Şaşmaz'a da Samsun'u anlattım. Samsun'u merak etti. Yapımcıları bu şehre davet edilmesi gerekiyor. Çünkü Samsun’da deniziyle, doğasıyla, tarihiyle adeta bir film setinde aranan her şey var” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER