Ekonomi
  • 28.9.2019 20:04

Leonardit Biyo Market Türkiye’de Bir İlk

Balıkesir kurulan Leonardit Biyo Market, Türkiye’de çiftçilik ile uğraşan kişiler için organik gübre üretimi ve satışı gerçekleştirmektedir.

Organik gübre temini esnasında madenlerden elde edilen Leonardit ile birlikte, soluncan gübresi, büyükbaş hayvan gübresi, küçük baş hayvan gübresi gibi birçok farklı seçenek sumaktadır. Toprak yapısına özel olarak oluşturulmuş karışımların olduğu paketleri satın alan üretici, böylece birden fazla ürün için ayrı ayrı para vermek zorunda kalmayacaktır.

Fidan dikimine özel olarak hazırlanan karışımlardan tutunda, biyolojik tabanlı doğal gübre karışımlarına kadar birçok farklı kategoriye ulaşmak mümkün. Sıvı organik gübreler ve orgamomineral gübreler ile oluşturmuş olduğu seçenekleri artıran Leonardit Biyo Market oluşturmuş olduğu kampanyalar ve toplu alımlarda indirim seçenekleri ile de çiftçilerin dikkatini çekmekte. İhtiyacı olan gübre tibinin ne olduğu konusunda endişeleri olan üreticiler için iletişim hattı olanağı sunmaktadır. Firma böylece çiftçiye özel ürünün bir kaç gün içerisinde eline ulaşmasını sağlamakta.

Leonardit Biyo Market, sitesinde yer alan Hümik Asit ve fülfik asit ürünleri ile çiftçinin toprağının ph dengesini korumayı hedeflemektedir. Satılan bu ürün ile çiftçi verimini kaybetmiş olan topraklarının verimini ve doğal dengesini geri kazanabilir. Bu aşamada çorak arazilerde ürün ekimi yapacak olan çiftçiler için umut ışığı olan Leonardit Biyo Market, satmış olduğu ürünler ile kaliteli hasat ve kaliteli ekimi garanti etmektedir.

Leonardit, organik koyun ve keçi gübresi ile solucan gübresinin karışımlarının satılmış olduğu sitede çiftçiler toprak verimliliğini ve ürün verimliliğini tamamiyle organik ürünlerle temin etmiş olacaklardır. Bu aşama Leonardit Biyo Market ürünlerini alan çiftçiler kısa süre içerisinde sulama masraflarından, kimyasal gübre masraflarından kurtulacaktır. Böylece erken hasat yapabilen çiftçi kar marjını da artırmış olacaktır. Özellikle fidan dikim döneminde kullanılacak olan gübre paketlerinde faydalı bakteriler, iz element, zeolit gibi organik karışımlar kullanan firma üreticinin maksimum verimi elde etmesini hedeflemektedir. Organik gübre siparişi ve fiyatları için www.leonardit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2019 20:05

İLGİLİ HABERLER