Eğitim
  • 27.4.2006 15:03

LİSELİ KIZ, ERKEK ARKADAŞINI SINIFTA VURUP ÖLDÜRDÜ!

Adana’nın Kozan ilçesinde, lise öğrencisi, derse girdikten bir süre sonra sınıfa gelen kız arkadaşı tarafından sırasında oturduğu esnada tabancayla vurularak, öldürüldü.
      AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 11. sınıf öğrencisi Tuğral Ülger (17), bir süre önce, okulun başka sınıfında eğitim gören kız arkadaşı S.M (16) ile tartıştı.
      Bu sabah okula gelen S.M, ders zili çaldıktan bir süre sonra, Tuğral Ülger’in sınıfına gelerek, biyoloji öğretmeninden izin alıp sınıfa girdi, çantasından çıkardığı tabancayla Ülger’e bir el ateş ederek, göğsünden vurdu.
      Sınıftaki öğrencilerin panik yaşamasının ardından, okul yöneticileri ve vatandaşlar tarafından Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan Tuğral Ülger, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
      Olayın ardından S.M, yakalanarak gözaltına alındı. Bu arada, olay sırasında sınıfta bulunan öğrenciler ve öğretmen, ifadelerine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
      Okula gelerek sınıfta incelemelerde bulunan emniyet müdürü Murtaza Çuhacıoğlu, ailelerin her ikisinin de Aslanlı köyü kökenli olduğunu ve ilçede oturduklarını, ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:43

İLGİLİ HABERLER