Spor
  • 8.10.2008 02:58

LUCA GÖRÜŞMESİ BARDAĞI TAŞIRDI!..

ERTUĞRUL Sağlam’ın Beşiktaş’la ipleri önceki günkü İnönü’deki Hacettepe maçı öncesinde kopardığı ortaya çıktı. Metalist Kharkiv hezimeti sonrası başkan Yıldırım Demirören, Sağlam ve ekibine "Hiçbir şey düşünme. Önümüzde Hacettepe ile yapacağımız önemli maç var" diyerek istifa konusunun gündemde olmadığını ve takımın başında olduğunu söyledi.
Ancak bazı yöneticilerin, sezon başında istenilen tüm futbolcuların takıma kazandırılmasına rağmen istenilen sonuçların alınmamasını yüksek sesle çevresiyle paylaşması genç çalıştırıcıda hayal kırıklığı yaşattı. Çünkü Sağlam için "Hayat devam ediyor"du. Başkan Demirören’in ise Ukrayna dönüşü kafile ile İstanbul’a gelmek yerine Lucescu’ya gitmesi Sağlam’ı sinirlendirdi. Bunun üzerine Sağlam gönderilmesi halinde tazminatının ödenmesinin mümkün olup olmayacağını araştırdı. Kimileri istifa etse de tazminat alacağını, aldıracaklarını önerdi. Teknik patron, kalıp kalmama konusunda kararsızdı.
Topçu ile görüştü
Demirören’in 100’üncü yılda şampiyonluk yaşadığı Lucescu ile fikir alış verişinde bulunulmasına ve kendisine haber verilmemesine sert tepki gösterip yardımcıları Mutlu Topçu ile durum değerlendirmesi yaptı. Demirören’in ısrarla "istifa etme" sözüne rağmen Sağlam’ın, "Teknik ekip olarak Sinan Engin ve bizler İnönü Stadı’nda Hacettepe maçı öncesi sahaya çıkarken yapılan protestolar ve ıslıklar hoş değil. İstifa en erdemli olaydır" diyerek düşüncelerini aktardı.
Sağlam da önceki gece geç saatlere kadar kulübün önemli muhalefet kesiminden kişilerle bir araya gelerek istifa metnini hazırladı. Sabah erken saatlerde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, yaptığı toplantıda Ertuğrul Sağlam’ın UEFA Kupası’ndaki elenmenin raporunu beklerken istifa mektubu ile karşılaştı. (HÜRRİYET)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER