Yaşam
  • 27.8.2006 17:55

DENİZE ÇAKILAN ADAMIN MUCİZE KURTULUŞU

ABBAS ULU
İSTANBUL  - Bunalıma girerek Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan galerici denizden sağ çıkarıldı. Boğazın serin sularından balıkçılar tarafından çıkarılan daha sonra ameliyata alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Maltepe'de oto galericilik yaptığı öğrenilen Mert Civan (33) bir taksiyle Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Taksiden inen Civan, hızla köprünün korkuluklarına doğru koşmaya başladı. Köprü korkuluklarında bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar, durumu hemen Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polislere bildirdi. Bu arada korkulukları aşan Civan, kendisini aşağıya bıraktı. 64 metre yükseklikten, hızla denize çakılan Civan'ın suyun üzerinde hareket ettiği gören bir balıkçı teknesi, duruma müdahale etti. Balıkçılar tarafından tekneye alınarak, Ortaköy İskelesi'ne çıkarılan Civan, ambulansla alınarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Mert Civan'ın vücudunda kırık olmadığı tespit edildi. Civan daha sonra iç kanama tehlikesi bulunması nedeniyle ameliyata alındı. Civan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Civan'ın, Balıklı Rum Hastanesi'nde bir yıl alkol tedavisi gördüğü belirtilirken, olayı duyup hastaneye koşan yakınları, herhangi bir maddi sorunu bulunmadığını, bir yıl önce taşımacılık işiyle uğraştığını, ancak işyerini kapattığını belirtti.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:52

İLGİLİ HABERLER