Asayiş
  • 22.1.2007 00:02

MANİSA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ!..

ÖZCAN AYDIN
MANİSA  - Manisa'da meydana gelen trafik kazasında, bir otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ve araçta arkasında oturan yeğeni olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza bu akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yeğeni Mehmet Özkan (20) ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) istikametinden Kayapınar Köyü'ne giden Servet Eren (18) yönetimindeki motosiklet, köy girişinde isminin M.G. olduğu öğrenilen sürücü yönetimindeki 45 FF 626 plakalı otomobille çarpıştı. Motosikletin üzerinden yola savrulan sürücü Servet Eren ile yeğeni Mehmet Özkan olay yerinde hayatını kaybetti. Yüzünün kanlar içerisinde kaldığı ifade edilen otomobil sürücüsü ise, kaza sonrası kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen jandarma görevlileri bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirirken, kaza mahalinde toplanan ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Yukarı Kayapınar Köyü'nde oturan Eren ailesinin kadınları ağıtlar yakarken, kendinden geçen bayanları erkekler güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma görevlileri de olası bir gerginlik nedeniyle önlem aldı.

Kazada ölen Mehmet Özkan'ın evli olduğu, iş için 1 hafta önce Erzurum'dan Manisa'ya geldiği ve burada inşaatta çalıştığı öğrenildi.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, ölen 2 kişinin de eldiven ve kask kullandığı, motosikletin yeni olması dolayısıyla plakasının henüz takılmamış olduğu tespit edildi.

Kazanın nasıl meydana geldiği araştırılırken, bazı görgü şahitleri otomobil sürücüsünün 40 yaşlarında olduğunu belirtti ve alkollü olabileceğini iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:39

İLGİLİ HABERLER