Medya
  • 5.8.2018 14:16

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında rezil olan yarışmacı

Çin Seddi, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 'Çin Seddi nerededir?' sorusunu doğru yanıtlamak için iki joker birden kullanan yarışmacı nedeniyle Twitter'da TT oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına İstanbul'dan katılan 26 yaşındaki Su Ayhan adlı yarışmacı, 4. soruda hem sunucuyu hem de ekran başındakileri şaşırttı.

Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı, 'Çin Seddi nerededir?' sorusu karşısında "Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum" diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi.

Yarışmacı önce seyirciye soruyor. Seyircinin yüzde 49'u yanlış cevap veriyor. Yarışmacı sonra telefon jokeri kullanıyor. Bütün bunlar, adı üzerinde #ÇinSeddi'nin nerede olduğu sorusuna cevap verebilmek için yapılıyor. Türkiye'de nasıl bir eğitim sistemi var?

İlk joker hakkını seyirciden yana kullanan yarışmacı, istediği cevabı alamayınca bu kez telefon jokerini kullandı. Telefondaki arkadaşından ‘Çin' cevabını alan Ayhan, doğru şıkkı işaret ederek yarışmaya devam edebildi.

Söz konusu soruyu iki joker kullanarak bilen yarışmacıyla ilgili sosyal medyadan çok sayıda yorum yapılırken, Twitter'da da ‘Çin Seddi' kelimesi trend topic oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 6.8.2018 12:43

İLGİLİ HABERLER