Medya
  • 30.6.2018 16:59

6 yıldır git diye sövüyor, Kılıçdaroğlu gitmiyor

Bekir Coşkun'un Kılıçdaroğlu'na isyanı: Lütfen çek git!
2012 yılından bu yana Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başından gitmesi için yazılar yazan Sözcü Yazarı Bekir Coşkun, son hezimetten sonra yşine git dedi..

CHP 24 Haziran seçimlerinde parlamentoda kan kaybederken cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İnce, kazanamasa da partisinden yüksek oy aldı. Erdoğan karşısında 9’uncu hezimetini yaşayan Kılıçdaroğlu’na koltuğunu İnce’ye bırakması söylendiği halde koltuğa yapışması, CHP’lilere bile isyan ettirdi. Sözcü yazarı Bekir Coşkun, Kılıçdaroğlu’na, “Lütfen çek git artık” diye seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerinden sonra partisinin genel merkezinde protesto edildi.

Muharrem İnce'nin genel başkanlık koltuğuna oturmasını isteyen partililer, disiplin kılıcının çekilmesiyle bastırıldı.

CHP Lideri'ne tepkiler dinmek bilmedi. Son günlerde Sözcü yazarlarının da hedefinde Kılıçdaroğlu var.

Yılmaz Özdil'in istifa çağrısından sonra Bekir Coşkun da konuyu köşesine taşıdı.

Her seçim, her yenilgiden sonra benzer bir yazı kaleme alan Bekir Coşkun, herkesin suçlu gösterildiğini, bir tek Kemal Kılıçdaroğlu'nun suçsuz sayıldığını belirtti.

"MUHARREM İNCE BİLE..."

Coşkun, yazısında şu ifadeleri kullandı: "Muharrem İnce bile suçlu: CHP yüzde 22 oy almışken, yüzde 30 oy alınca Kemal Amca 'Yeterli oyu alamadı' dedi…

Tek suçsuz var: Kemal Kılıçdaroğlu…

"LÜTFEN ÇEK GİT ARTIK"

Hepimiz biliyoruz ki seçimde hile vardı… Sonuçta rejim değişti, parlamenter sistem gitti, kuvvetler ayrılığı kalktı, Atatürk cumhuriyeti bitti, hala bir şey olmamış gibi yapıyor… Lütfen çek git artık…"

1 KASIM 2015 SEÇİMLERİNDEN SONRA DA AĞIR YAZMIŞTI


Sözcü yazarı Bekir Coşkun 1 Kasım genel seçimlerinden büyük yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik çok sert eleştirilerde bulunmuştu
Üçüncü kez "Bize yeni liderleri lazım" başlıklı bir yazı kaleme alan Coşkun, basiretsizliğin artık 'yüzsüzlüğe' dönüştüğünü söyledi. İşte Bekir Coşkun'un yazısından önemli bölümler... Coşkun, Kılıçdaroğlu için "yüzsüz, pişkin ve gurursuz" ifadelerini kullandı. "Bize yeni liderler lazım. Basiretsizlik “yüzsüzlüğe” dönüştü baksanıza. Dünyanın en şaibeli, en suçlu partisi karşısında sekiz seçim kaybettikten sonra, insan çekip gitmek için ne bekler?. Kibar, zarif insana söylemeye dilim varmıyor ama. Hangi “pişkinliğin” tutsağısınız? Kim sizi “gurursuz” olmaya zorluyor? Onurlu, dimdik, cumhuriyet devrimleri gibi kararlı, bangır bangır politikalar yerine, AKP gibi olmayı deneyip, dokuzuncu mu ne seçimi kaybettikten sonra, bir şey olmamış gibi mi yapacaksınız? Oysa canımız yanıyor. Bize yeni liderler lazım."

2012 yılında da KILIÇDAROĞLU GİT diye yazmış

Cumhuriyet gazetesi yazarı Bekir Coşkun, Sözcü gazetesine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'de hiç kimse mutlu değil. Çünkü ülke kan revan içinde. Hırsızlık, talan ve yağma arttı." diye konuşan Coşkun, Türkiye'de muhalefetin yetersiz olduğunu savundu.

TÜRKİYE'DE MUHALEFET OLSA TAYYİP GİDER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gözden çıkarıldığını ileri süren Bekir Coşkun, "Türkiye Tayyip'i gözden çıkardı, ancak yerine koyacak biri yok. En büyük sorun muhalefet. Ciddi muhalefet olsa Tayyip gider" dedi.

Bekir Coşkun'un Sözcü gazetesine yaptığı açıklamalarda, Kılıçdaroğlu'nun çıldıracağı ifadeler de var. Ulusalcı gazete bu ifadeleri manşete çekmek yerine iç sayfalarda satır aralarına gizledi.

"ÇEK GİT KILIÇDAROĞLU, SIFIRSIN"

'Kılıçdaroğlu çok başarısız, artık çekip gitmeli. Biliyorum bu sözlerime üzülüyor, ama yapacak bir şey yok. Mademki yapamıyorsun çek git. Özal 15 Demirel ise 12 günde ortaya çıktı. CHP de lider bulur" diyen Bekir Coşkun,  "Türkiye'de başka liderler çıkabilir. Mesela Mustafa Sarıgül" dedi.



 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2018 17:22

İLGİLİ HABERLER