Medya
  • 14.2.2018 10:20

Jack Dorsey Twitter satılmasın diye uğraşıyor

Twitter CEO’su Jack Dorsey, sosyal ağın bağımsız kalmasının kendilerine güç verdiğini söyleyerek, Twitter’ın satılacağı söylentilerini yalanladı

Goldman Sachs tarafından ABD’nin San Francisco kentinde düzenlenen teknoloji ve internet konferansında konuşan Jack Dorsey, “Bağımsızlığımız bize güç veriyor çünkü her cihaz üzerinde ve her araçla çalışabiliyoruz.” dedi ve ekledi, “Herhangi bir platform üzerinde sınırlı değiliz.”

BTIG analisti Richard Greenfield, geçtiğimiz ay yayınladığı yatırımcıları bilgilendirme notunda Twitter’ın bu yıl satın alınacağını tahmin etmiş ve sosyal ağın bağımsız kalabilmek için çok değerli hale geldiğini söylemişti. Satın alınacağı haberlerinin ortaya çıkmasıyla, Twitter hisseleri geçtiğimiz ay birkaç kez yükselişe geçti.

 JAPONLAR DOKUNDU! 12. YILDA BİR İLKİ BAŞARDILAR

Twitter geçtiğimiz hafta açıkladığı çeyrek sonuçlarında, 12 yıllık tarihinde ilk kez kâr ederek büyük bir başarıya imza atmış ve geleceğine dair soru işaretlerini gidermişti.

Twitter’ın satılacağı yönündeki haberler 2016 yılına kadar uzanıyor. O dönem ortaya çıkan söylentiler, sosyal ağın potansiyel alıcılarının Walt Disney Company ve Alphabet olduğu yönündeydi.

Dünya basınının bildirdiğine göre, Twitter bu görüşmelerden bir anlaşma çıkaramadı ancak yoluna devam ederek sosyal ağında dramatik değişikliklere imza attı.

 

Güncellenme Tarihi : 14.2.2018 10:21

İLGİLİ HABERLER