Medya
  • 26.5.2018 18:55

Kabataş'ta türbanlıya saldırı yalanını türbanlı yazar üretmiş

Kabataş yalanını o türbanlı yazar üretti!

Salih Tuna, Kabataş yalanının da Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'ın imalatı olduğunu yazdı.

Sabah yazarı Salih Tuna, Gezi olayları sırasında ortaya atılan Kabataş yalanını tartışmaya açtı. Söz konusu olaylarda bürokrat ve polis şeflerinin FETÖ'cü çıktığını hatırlatan Tuna, Kabataş yalanının da Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'ın imalatı olduğunu yazdı. Tuna'nın satırları tartışmaya neden oldu..


elif çakır ile ilgili görsel sonucu

Tuna, Sabah gazetesindeki köşesinde Gezi olayları için şunları yazdı:

"Mesela, Gezi desisesinin üzerinden 5 koca yıl geçti.

O canım 'orantısız zekâlardan' bir tane özeleştiri yazısı okudunuz mu?

Bu nasıl özgüvensizliktir?

Hangi ithal nefretin taşıyıcılığına koşulmuştuk veya ne yapmıştık da müstevlileri kendimize o kadar hayran bırakmıştık, denilmeyecek mi hâlâ?

Bizi meydanlarda tutan, etrafımızı kuşatan güvenlik güçlerinden üst düzey tüm bürokratlara kadar alayının FETÖ'cü çıkmasının anlamı nedir diye sorgulanmayacak mı?

elif çakır ile ilgili görsel sonucu

Aynı şekilde...

İktidar cenahını destekleyenlerin de eldivenli- kırbaçlı ve bilmem daha neli o Kabataş yalanını mahkûm etmek mükellefiyetleri var.

Mahut yalanı üreten türbanlının da ne kadar güvenilmez olduğu artık herkesin malumu."

Gezi olayları sırasında bir grup direnişçinin türbanlı bir kadına kırbaç ve deri pantalonlarla saldırdığı ve üzerine idrar yaptığı iddia edilmiş, iddianın yalan olduğuna ilişkin deliller daha sonra ortaya çıkmıştı. O dönem Star'da yazan Elif Çakır, olayın mağduru olduğunu iddia ettiği kadınla röportaj yaparak olayları büyütmüştü. Soruşturma açılan olaya ilişkin herhangi bir delil bulunamamış, daha sonra dosya kapanmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2018 01:29

İLGİLİ HABERLER