Medya
  • 2.7.2018 23:49

Muharrem İnce Türkiye Gazetesi Yazarına küfretti

Muharrem İnce: "Alçaksın namussuzsun şerefsizsin"

Fuat Uğur’un, “Muharrem İnce gerçekten de kaçırıldı” başlıklı yazısına, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’den çok sert yanıt geldi..

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un, “Muharrem İnce gerçekten de kaçırıldı”başlıklı yazısına, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’den çok sert yanıt geldi.

Muharrem İnce, “Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu seçim gecesi ile ilgili yazdıklarını ispatlamazsan alçaksın, namussuzsun, şerefsizsin! Senin gibi alçaklar köşelerinden böyle yalanlarla havladıkça mücadele azmim artacaktır”ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce tweetlerinin devamında 24 Haziran seçim akşamı neler olduğunu anlattı. İnce mesajlarında seçimde usulsüzlük olup olmadığı ile ilgili olarak da, "Ben, ekibim, CHP, diğer siyasi partiler seçim sonuçlarını etkileyecek bir usulsüzlük tespit edemedik, edebilen varsa ve beni ikna ederse sonuna kadar mücadele etmeye varım. Seçimin ve seçim sürecinin adil ve hukuka uygun bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyemem ancak seçim sonrasında üretilen komplo teorilerinin doğru olmadığını söylemek için bu açıklamayı yaptım" şeklinde ifadeler kullandı.

Güncellenme Tarihi : 2.7.2018 23:51

İLGİLİ HABERLER