Medya
  • 1.7.2016 02:01

Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar'ı işinden eden tweet

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'ın Akütel'deki yazılarına son verildi. Bayraktar, konuyla ilgili açıklamayı Twitter hesabından, 'Cemil Barlas ile ilgili twitimden sonra Aktüel yazılarıma son verildi' dedi.

Yandaş yazar Cemile Bayraktar kovuldu

Türkiye-İsrail arasında yapılan mutabakat sonrası gelen tepkiler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yapmıştı. Erdoğan Mavi Marmara gemisi için “Siz kalkıp da Türkiye’den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı’na mı sordunuz” diyerek, sosyal medyada gündem oldu. İşte tam bu anlarda, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cemile Bayraktar, “Aslan parçası, İHH’ya vurma da sana vurmayalım, sen Gülen ve Altanlar ile liberalizmi sek içerken, İHH Gazze tünellerindeydi..” ifadelerini kullanmıştı.

Cemile Bayraktar, tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İHH’yı eleştirdiği dakikalarda attığı tweet’ten sonra uzun süre Erdoğan’ı kast etmediğini anlatmaya çalıştı.

Bayraktar, yandaş yazarlardan Cemil Barlas’ı kast ettiğini belirterek “Şunu Erdoğan için yazmadığımı & Erdoğan konuşmadan önce yazdığımı biliyorlar ama muhalefetin trolleri zam istiyorlar” açıklamasında bulundu. Bayraktar daha sonra ise Cemil Barlas'la ilgili attığı tweet nedeniyle Aktüel'deki yazılarına son verildiğini öne sürdü.

İşte o tweetlerden bazıları:

cemile3

 
cemile1
 
cemile2
 
cemile4


 

Güncellenme Tarihi : 1.7.2016 02:06

İLGİLİ HABERLER