Medya
  • 25.4.2018 00:31

Yuh!.. 28 Şubat'ın mimarı Uğur Dündar Erbakan törenine onur konuğu oldu

REFAH-YOL'un yıkılması ve binlerce müslümanın işinden edilip hapishanelere atılıdğı 28 Şubat'ın medya ayağının mimarlarından gazeteci Uğur Dündar Erbakan ödülleri programının baş konuğu oldu.

uğur dündar erbakan ödülleri ile ilgili görsel sonucu
 

ERBAKAN'IN KEMİKLERİNİ SIZLATTILAR

Namaz kılan ve cuma namazına giden çocuklara yönelik nefret içerikli haberleriyle tanınan ve 28 Şubat'ın medya ayağındaki isimlerden olan Uğur Dündar, #ErbakanÖdülleri’ne davet edildi. Daveti kabul eden Uğur Dündar dün irticacı dinciler diye sövdüklerine bu kez iltifat yağdırdı.

uğur dündar erbakan ödülleri ile ilgili görsel sonucu

Necmettin Erbakan 2018 Medya Ödülü Ruşen Çakır (@cakir_rusen) adına Medyascope Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İrfan Bozan'a Uğur Dündar tarafından takdim edildi.

Yakın zamanda Uğur Dündar ve Orhan Baykal’ın birlikte yazdıkları “Yalandan Kim Ölmüş” isimli kitapta Erbakan'la ilgili akla zarar bir rakı üç kağınını anlatmışlardı. Dündar o kitabında o dönem Milli Selamet Partisi’nin (MSP) lideri olan Necmettin Erbakan’ın verdiği bir davette gazetecilerin nasıl rakı parasını da Erbakan’a ödettiği ballandıra ballandıra yazdı.

uğur dündar erbakan ödülleri ile ilgili görsel sonucu

Bütün İnanan insanlar hatta inanmayanlarda çok iyi biliyorlarki Uğur DÜNDAR Erbakanı günahı kadar sevmez ve menfaati olmasa Erbakan adının geçitği yerin kapısından bile geçmez:

Sadece yazıklarolsun diyorum erbakan hocaya ve saadet partililere 28 şubat sürecinde nasıl ezdiler nasıl hakaretler yapıldı bunu ne çabuk unuttunuzda sizi yakanı baş konuk ettiniz.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.4.2018 01:30

İLGİLİ HABERLER