Medya
  • 19.9.2005 20:06

MEDYADA YENİ TRASFERLER!..

Sabah gazetesi ile yollarını ayırdıktan sonra bir süre M1 televizyonunda görev yapan Mehmet Güler Akşam ile anlaştı. Güler, Akşam'ın yeni haber koordinatörü olarak görev yapacak.
Sabah'ta Merkez Haber Ajansı'nın kurucusu olan Güler, Anadolu Ajansı'nın 6 yıl süre ile genel müdürlüğünü yapmış Ankara kökenli bir gazeteci. 2 yıl süre ile Sabah'ta çalıştıktan sonra Savaş Ay'ın göreve gelişiyle Merkez Haber Ajansı'nı bıraktı. Bir süre M1 televizyonunda çalışan Güler, Serdar Turgut ile el sıkışıp yeni görevine bugün başladı.
Bu arada Sabah gazetesinin Kumsal ekinin editörlerinden aynı zamanda sorumlu yazıişleri müdürü görevini de yapan Vecihe Aslan, Akşam eklerin yazıişleri müdürü oldu.

ERHAN KARADAĞ YENİ ŞAFAK'TA
Yenişafak Gazetesi'nin Ankara temsilciliğine eski Atv'ci Erhan Karadağ getirildi. Ayrıca uzun süre Posta'da yönetici olarak çalışan sedat Bakıcı da yazıişleri müdürü olarak göreve başladı.

FEHMİ KORU, KANAL 7'DE
Kanal 7 televizyonunda Remziye Demirkol'un ayrılmasıyla Haber Saati'ni Erhan Çelik sunacak. Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru günün tüm önemli gelişmelerini sıcağı sıcağına stüdyoda, zaman zaman sahada, Haber Saati izleyicileri için yorumlayacak.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:05

İLGİLİ HABERLER