Gündem
  • 30.10.2018 09:00

MHP'den İstanbul'a sürpriz aday

Bahçeli: İstanbul'da sürprizimiz olabilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP her ilde her seçim bölgesinde kendi adayları ile seçime girecektir. İstanbul'dan bir sürprizimiz olabilir" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Vakfının açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bahçeli, MHP'nin yerel seçimlerde İstanbul için sürpriz bir aday açıklayabileceklerini söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelen Bahçeli, "İstanbul'da kimi aday göstereceksiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Daha önce yerel seçimlerde ittifak yapacaklarını ve bu kapsamda İstanbul'da aday göstermeyeceklerini açıklayan Bahçeli, "Bizim ittifak teklifimiz ilgi görmedi. MHP her yerde kendi adayını çıkaracaktır. İstanbul'da da bir sürprizimiz olabilir" şeklinde konuştu.

İstanbul'da da aday çıkaracağız

Bahçeli, daha sonraki günlerde MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada ise yerel seçimlerde ittifak arayışlarının kalmadığını duyurarak, "İstanbul dahil her yerde kendi adaylarımızla sahada olacağız" demişti.

Sürprizimiz olabilir

Bahçeli'nin Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İstanbul'da da aday çıkaracakları açıklamasını, 29 Ekim kutlamalarında söylediği 'sürpriz' çıkışı takip etti.

Gazetecilerle bir araya gelen Bahçeli, "İstanbul'da MHP'nin adayı kim olacak?" sorusuna "İstanbul için bir sürprizimiz olabilir. Tabi şimdiden bir isim söylersek bu konunun sürprizi kalmaz" yanıtını verdi.
 

 

Güncellenme Tarihi : 30.10.2018 09:15

İLGİLİ HABERLER