Gündem
  • 5.3.2013 21:14

Minik bateristten Başkan Kocadan'a ziyaret

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi, Turgutreis Beldesi'nde yaşayan bir televizyon kanalında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında sergilediği bateri performansıyla finale kalan 4 yaşındaki Baha Bayırlı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Bir süre Başkan Kocadon ile sohbet eden Küçük Baha, afacanlığıyla dikkati çekti.

Başkan Kocadon'un kucağına alıp sevdiği Baha, masanın üzerinde duran kağıtları imzalamaya çalıştı. Başkan Kocadon'un masasının üzerinde duran cep telefonunu da ele geçiren Baha, oyun oynayıp, internete bağlanmak istedi. Kocadon'un, "Nasıl kullanıldığını bilmiyorum" demesi üzerine Baha, "Ben size öğretim" dedi. Baha'nın 'Yetenek Sizsiniz' programındaki performansı ile finale kalarak Bodrum'u temsil ettiğini belirten Başkan Kocadon, "Baha'nın bu kadar yetenekli ve başarılı olması bizi mutlu etti. Baha'nın yeteneğinin keşfeden ve bu yolda ilerlemesini sağlayan ailesini kutluyorum. Yarışmada Baha'ya destek verenlere teşekkür ederiz. Gelecek yapılacak gençlik konserlerinde Baha'da sahne almalı. Genç müzisyenlerin en genç yeteneği olarak konserimize katılmalı" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Kocadon, Baha'ya nazar boncuklu altın bileklik hediye etti. Zekeriya Bayırlı ise, Kocadon'a teşekkür edip, cuma günü final çekimleri için İstanbul'a gideceklerini söyledi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:29

İLGİLİ HABERLER