Spor
  • 22.8.2009 02:09

"MÜBAREK GÜNDE BU GOLLER YENİR Mİ ?"



SİVAS basını, Yiğidolar’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımına evinde 3-0 yenilmesini, birbirinden çarpıcı başlıklarla okuyucularına duyurdu.

Hürdoğan gazetesi başlayan Ramazan ayına vurgu yaparak yenilgi için “Mübarek gün bu olur mu?” başlığını kullandı. Yerel gazetelerdeki diğer manşetler ise şöyle: “Biz ligimize dönelim”, “Olmayınca olmuyor”, “İş mucizeye kaldı”, “Kara Gece”, “Avrupa bize yaramıyor”, “Avrupa’da vurgun yedik”, “Elveda Avrupa”, “Buraya kadarmış”, “Yiğido parçalandı”, “Seni Skorlarla Değil, Duruşunla Seviyoruz”.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise “Kötü gidişin sebebini, kısa zamanda bulup kendimize geleceğiz“ dedi. Artık yenilgilere tahammülleri kalmadığını ifade eden Odyakmaz, “Önümüzdeki haftalarda Sivasspor’u en iyi şekilde herkes görecek. Bir takım aksilikler, takımın böyle yenilgiler almasına sebep oldu. Kötü gidişatın sebebini bulup çözüm yoluna gideceğiz. İnanıyorum ki Sivasspor daha çok başarılara imza atacak.“

Öte yandan kırmızı beyazlı takım, lig ve Avrupa kupalarında üste üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Geçen yıl 34 lig maçında kalesinde 28 gol gören Sivas, bu sezon hazırlık maçları dahil oynadığı 10 maçta kalesinde 28 gol gördü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER