Medya
  • 16.8.2022 23:32

Muharrem İnce ile Merdan Yanardağ arasında seçim gecesi kavgası

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile gazeteci Merdan Yanardağ arasındaki 'seçim gecesi' atışması sürüyor.  

Muharrem İnce, gazeteci Merdan Yanardağ'ın "Gel seçim gecesini konuşalım" çağrısına yanıt verdi. İnce, "Seçim gecesini konuşmaya hazırım" diye seslendi. 

 Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a 'seçim gecesi' çağrısı: "Adam olun, iftira atmayın"

Muharrem İnce, davet edileceği programa seçim gecesi yanında bulunan CHP'li isimlerin de katılabileceğini söyledi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazeteci Merdan Yanardağ'ın "Gel seçim gecesini konuşalım" çağrısına yanıt verdi. İnce, "Seçim gecesini konuşmaya hazırım" diye seslendi.

Basın toplantısında konuşan İnce, Yanardağ'a "Ben sana tweet attım 'gelmeye hazırım' diye henüz senden bir cevap gelmedi" diyerek programa seçim gecesi yanında olan CHP'li isimlerin de katılabileceğini ifade eden İnce, "Onları da davet et. Ben de geleyim. Seçim gecesini konuşalım. İftiraları bırakın. Adam olun" diye konuştu.

İnce, "Sadece seçim gecesini konuşacağız söz veriyorum" diye seslendi.

İnce, Yanardağ'a "Merdan Yanardağ, bana demiştin ki, çağrıda bulunmuştun. 'Gel seçim gecesini konuşalım' demiştin. Ben sana tweet attım 'gelmeye hazırım' diye henüz senden bir cevap gelmedi" diyerek programa seçim gecesi yanında olan CHP'li isimlerin de katılabileceğini ifade etti. İnce sözlerini şöyle sürdürdü: "Onları da davet et kanalına. Ben de geleyim seçim gecesini konuşalım. İftiraları bırakın. Adam olun. Bir şey daha söyleyeceğim. Sadece seçim gecesini konuşacağız söz veriyorum. Yüreğin varsa, cesaretin varsa, onurun varsa gel beni çağır oraya" diye konuştu.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi:
"Sarayın yeni 'muhbiri' cinlik yapmaya kalkıyor. Seçim gecesini konuşmaya hazırmış. İftiracı hala anlamaza yatıyor. Yapılması gereken şey, basit bir açıklamadır. O gece neden halkın önüne çıkmadın, ülkeyi neden yüzüstü bıraktın? Sen açıkla, biz yayınlarız. Soytarılığın lüzumu yok!"

 

Güncellenme Tarihi : 16.8.2022 23:40

İLGİLİ HABERLER