Medya
  • 26.12.2008 08:10

'NASIL PSİKOPAT TİPLER AMA!..'

NTV'de ekrana gelen 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında son zamanların en çok konuşulan programı Yemekteyiz ile ilgili görüşler aktarıldı.
Pınar Kür, yarışmayı programda konuşacakları için izlediğini belirterek, ciddi eleştirilerde bulundu. Kür, "Böyle şey olabiliyor mu dünyada? Sofra adabı diye bir şey vardır. Dünyanın her kültüründe vardır. Alıyor mesela 'ööö' falan diyor. Yani bu olacak bir şey mi? Olur mu, gördün mü sen hayatında hiç böyle bir şey?" diyerek tepkisini dile getirdi.
Müjde Ar ise bir çok insanın tenceresini kaynatamadığını hatırlatarak şöyle konuştu:
"Ben çıldırıyorum o programa. Kendi içindeki rezaleti bir tarafa ben çok fena oluyorum böyle şeylere. Ben de seyredemiyorum ama, şimdi şu memlekette her halde akşam tenceresi kaynayamayan milyonlarca insan var. Yani bunların karşısına alay gider gibi oturup, 'Yok mantının kenarı böyle, ötekinin beriki böyle'... Böyle miydi muhabbet masa başında?"
Aysun Kayacı'nın kısa yorumu da bir hayli ilginç idi. Kayacı, "Nasıl psikopat tipler var değil mi? Arıza hepsi. Eminim birileri de bizim için aynı şeyleri düşünüyordur" dedi. Televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:55

İLGİLİ HABERLER