Yaşam
  • 4.8.2009 14:56

NEHRE GİREN 2 ÇOCUK BOĞULDU

RECAİ YÜKSEL/SAKARYA

Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi Beşkavak mevkiinde Sakarya Nehrine giren 14 yaşındaki Furkan Ünal bir süre sonra çırpınmaya başladı.

Arkadaşının çırpındığını gören Okan Düzgören (16) de onu kurtarmak amacıyla suya girdi. Ünal ve Düzgören bir süre sonra nehir sularında kayboldular. Dehşet anlarını korkulu gözlerle izleyen Yasin Düzgören de durumu ailesine bildirdi. Olay yerine gelen Furkan Ünal ve Okan Düzgören'in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Polis ve sağlık ekipleri acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. Baygınlık geçiren Okan Düzgören'in annesi Nezahat ve babası Recep Düzgören'e sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Çocukları bulmak için Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü dalgıçları çalışma başlattı. Çocukların yakınları acı içinde dalgıçların arama çalışmalarını izliyor. Olayın tek görgü tanığı Yasin Düzgören, ilk olarak Furkan'ın suya girdiğini belirterek, "Daha sonra amcamın oğlu Okan, Yasin'i kurtarmak için suya girdi. Ancak ikisi birden suda kayboldu" diye
konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER