Medya
  • 4.2.2007 00:09

NTV'DEN İŞTEN ÇIKARMALAR BAŞLIYOR

Doğuş Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan NTV, CNBC-E, NTVMSNBC'de işten çıkarmalar başlıyor. medyafaresi.com sitesinde yeralan habere göre, aralarında editör, prodüktör, konu koordinatörü ve teknik elemanlarının da bulunduğu birçok kişinin önümüzde hafta başından itibaren şirketleri ile olan ilişkisinin kesilmesi bekleniyor.

DOĞAN SOMER HAYATINI KAYBETTİ
Türkiye'yi televizyon sektöründe dünyaya tanıtan ve bir Türk televizyon programını birçok ülkeye pazarlayan ilk kişi olan Doğan Somer dün akşam geçirdiği kap krizi sonucu hayatını kaybetti.Doğan Somer'in cenazesi Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek

VATAN EKLER'E YENİ YAYIN KOORDİNATÖRÜ
medyatava.net sitesinde yeralan habere göre, Gürsel Göncü'nün haftasonu ilavelerinin başına gelmesiyle Vatan eklerin yayın koordinatörü değişti.Vatan'ın 2007 yılı hamleleri çerçevesinde yılbaşı öncesi, ek yayınların başına 7 yıl önceki Yeni Yüzyıl'ın efsane ismi Gürsel Göncü getirilmişti. Göncü, haftasonu eklerinde kendi kadrosunu kurma çalışmalarına başladı. Yayın Koordinatörü olarak görev yapan Aylin Duruoğlu, gazetenin internet editörlüğüne atandı. Duruoğlu'nun yerine de kitap ekinin editörü Buket Aşçı getirildi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:22

İLGİLİ HABERLER