Asayiş
  • 14.8.2009 00:06

NURİ ALÇO YÖNTEMİYLE SOYGUN!..

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bir kişi, internet kafenin kasanın başında duran personeli içinde uyku ilacı bulunan içki ikram ederek uyuttu. 20- 25 yaşlarındaki erkek, daha sonra kasadaki 600 TL'yi alarak kaçtı. Kafenin güvenlik kamerası olay anını saniye saniye görüntüledi.

Manavgat'ta bir kişi, dün gece saat 22.00 sıralarında İbrahim Sözen Caddesi üzerindeki ‘Zirve’ adlı internet kafeye müşteri gibi geldi. Kafede bir süre internete giren 20- 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen şüpheli, kasadaki görevli 18 yaşındaki Ali Harman'la sohbet etmeye başladı.

Şüpheli, daha sonra yanında getirdiği, içinde uyku ilacı bulunan votkadan Harman'a ikram etti. Harman da güvenlik kameralarından dolayı kafe sahibinin içki içtiğini anlamaması için içkiyi meyve suyu kabına koyarak içti.

İlacın etkisiyle bir süre sonra kendinden geçmeye başlayan Harman'la sohbete devam eden genç, personelin uyumasıyla birlikte etrafta kimsenin kalmaması üzerine kasadaki 600 TL'yi alarak kaçtı.

Sabah hasılatı almak üzere işyerine gelen işletme sahibi Salih Güner, personelinin soyulduğunu söylemesi üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Görüntülerden işyerinin soyulduğunu anlayan Güner, polise başvurdu. Polis, Harman’ın ifadesi ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER