Medya
  • 29.5.2007 00:09

ODİEN, SARAN HOLDİNG RADYOLARININ YÜZDE 25'İNE ORTAK OLDU

İSTANBUL  - Dünya finans devlerinden Odien, Saran Holding radyolarının yüzde 25'ine ortak oldu. 6 radyo kanalıyla sektöründe en büyük radyo yatırımına sahip olan Saran Holding, radyoları için Amerikalı yatırımcı grup Odien ile ortaklık anlaşması imzaladı.


Saran Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye yabancı yatırımcıların gelmesi yönünde önemli bir anlaşma olduğu kaydedilen birliktelikte, Saran Holding'in medya sektörüne yaptığı yatırımlarla giderek büyümesi ve bu alanda en güçlü yapıya sahip şirketlerden biri olmasının Odien Grup'un bu yatırımı yapmasındaki tercihini güçlendirdiği belirtildi. Odien Genel Müdürü Ömer Müftüler de, "Odien'in, büyüyen Türk medya ve reklam sektörünün güçlü bir yerel ortak olarak yanında bulunmasından heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.


Orta ve uzun vadede karlılığın artması, yeniden yapılanma ve yatırım alanlarında uzmanlaşan ABD kökenli özel yatırım firması Odien, Orta ve Doğu Avrupa'da aktif olarak faaliyet gösteriyor. Odien'in Prag ve İstanbul'da şubeleri bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:41

İLGİLİ HABERLER