Yaşam
  • 24.12.2004 22:05

OĞUZ ÇETİN :"İLK GÜNDEN BUGÜNE KADAR SAMİMİ BİR YAKLAŞIM GÖRMEDİM"

BAYRAM AKKAYA
ANKARA- Gençlerbirliği'nde görevine son verilen Teknik Direktör Oğuz Çetin, takımın başına geldiği ilk günden bugüne kadar hiçbir şekilde samimi yaklaşım görmediğini söyledi.


Gençlerbirliği İlhan Cavacav Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Oğuz Çetin, profesyonel ortamlarda bu tür gelişmelerin her zaman yaşanabileceğini belirterek, "2.5 aylık sürede ekibimle birlikte yüreğimizi ortaya koyduk. Gönül rahatlığı ile buradan ayrılıyoruz" dedi. Takımın başına geldiğinde ilk amacının takımda bozulan motivasyonu tekrar kazandırmak ve ilk yarıyı en az kayıpla tamamlamak, ikinci yarıda ise yeni bir yapılanma içine girmek olduğunu ifade eden Çetin, "Devre arasında yeni bir yapılanma ile ikinci yarıya farklı girmek üzere planlama yapıyorduk. 9 haftada günün her saatimi Gençlerbirliği'ne ayırdım. Devre arasında takımı toplayacağımı biliyor ve buna inanıyordum. Elimizden geleni yaptık. Umarım benden sonra doğru hamleler yapılır" diye konuştu. Geçen 2.5 aylık sürede hiç kimseden samimi bir yaklaşım görmediğini ifade eden Çetin, bu kişilerin kendilerini bildiğini söyledi.
Gençlerbirliği'nin başında kaldığı süre boyunca kendisine destek olanlara teşekkür eden Çetin, takımın başında uzun yıllar hizmet etmek istediğini ancak bunun olmadığını söyledi. Bir teknik direktörün çalıştırdığı takımı ligin devre arasında devralmasının teknik direktör açısından zor olduğunu da kaydeden Çetin, "Ben de bu zorluğu yaşadım. Gençlerbirliği'nde devre arasında gerçek yapılanmayı gerçekleştirmek için görev aldım. Takımın gol yollarında sorunları var. Devre arasında forvet ve orta sahaya en az üç ya da daha fazla oyuncu alınması gerekiyor" diye konuştu. Çetin, toplantı sonrasında İlhan Cavcav Tesisleri'nden ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER