Yaşam
  • 11.7.2009 14:11

OKAN HESABI KARISINA ÖDETTİ

Eşiyle yemeğe çıkan Okan Bayülgen'in bütün hesap işlerini eşi Şirin Ediger'e bıraktığı ortaya çıktı. Ünlü şovmen yedikleri yemeğin parasını da eşine ödetti


Bu sefer de beni istemediler Hesabı eşine ödetti 4 yılı geride bıraktılar Beyaz yarışma sunucusu olacak Geçtiğimiz hafta eşi Şirin Ediger'siz Bebek'te bir kafede tarafından görüntülenen ünlü şovmen Okan Bayülgen, bu kez eşiyle birlikte Beyoğlu'nun dar sokaklarındaki bir kafede yemek yerken Mega Megazin tarafından görüntülendi. 7 buçuk aylık hamile eşi ve bir arkadaşıyla birlikte yemek yiyen ünlü şovmen, hesabı eşinden aldığı nakit parayla ödedikten sonra tek başına motoruna doğru ilerledi.

Geçtiğimiz haftalarda kasksız motor kullanırken yakalanan Bayülgen'in bu kez kaskını yanına alarak tedbiri elden bırakmadığı dikkatlerden kaçmadı. Kaşında bir yara izi bulunan Okan Bayülgen, gelen sorular üzerine kaşını bir yere çarptığını söyledi. Eşi Okan Bayülgen gittikten sonra Beyoğlu sokaklarında gezen ve mısır yiyen Şirin Ediger'se oldukça keyifliydi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER