Gündem
  • 13.8.2009 12:32

OLAYLI KAYMAKAM OLTU'YU İKİYE BÖLDÜ!...

Oltulular yeni kaymakamları Yıldırım'ın dansözlü, içkili, havuzlu skandal veda programını basın yoluyla ya da internet üzerinden öğrenmiş. İlçe halkının bir kısmı Kaymakam Yıldırım'ın devlet adamlığı ciddiyetiyle bağdaşmayan bir davranış sergilediğini ve bu nedenle ilçeye gelmesini istemediklerini belirtirken, diğer bir kesim ise Kaymakam'ın ıslatılması, dansözlü veda programının kaymakama olan sevgiden kaynaklandığını ve olayın büyütülmemesi gerektiğini savunuyor.

İlçe sakinlerinden Alihan Bedir, skandal olarak nitelendirdiği veda programını kaymakama yakıştıramadığına vurgu yaparak,"Gerçekten yakıştıramadık bir devlet adamı olarak, ilçemize genç bir kaymakam gelmesi hoşumuza giderdi ama medyada yer alan görüntülerden sonra, bu makamdaki birisinin toplumun değerlerini düşünerek hareket etmesi gerekirdi " diye konuştu.

Hasan Aktaş ise Kaymakam Yıldırım'ın skandal görüntülerini medyadan takip ettiğini ve böyle birisinin Oltu'ya gelmesinin hoş karşılanmayacağına dikkat çekerek,"Oltu’ya gelecek kaymakamın haberlerini televizyon ve internet'te gördüm. Kaymakama yakışmayacak sıradan bir vatandaşın bile yapması durumunda hoş karşılanmayacak bir davranışı vardı. Oltu'ya gelmesini istemiyoruz." dedi.

Devlet memurluğundan emekli Recep Değirmencioğlu,"Medyadan izledim veda yemeği düzenlemişler doğal bir şey olabilir. Ancak oradaki tutum ve davranışları beğenmedik. Kaymakama yakışmayarak hareketlerde bulundu. Havuza atlaması,sonra bayanlara yanaşması hoşumuza gitmedi. Bir devlet adamına, bir kaymakama, mülki idare amirine yakışmayacak davranışlar izledik ve üzüldük. İlçemize gelmesinde bir sakınca görmüyorum."

Sebahattin Çelik,"Herkesin eğlenceye hakkı vardır, herkes eğlenebilir ama herkes de makamının verdiği sorumluluğu iyi bilmeli. Makamına göre eğlenmeli. Orda yapılanları burada yaparsa onaylamayız."

Cağ kebap salonu sahibi Mikail Yıldırım ise, Kaymakam Yıldırım'ı ilçeye gelişinde yöreye özgü cağ kebabıyla karşılayacağını belirterek,"Ben kaymakamımızı ilçeye gelişinde çok meşhur olan cağ kebabı dönerimizle karşılayacağım."şeklinde konuştu.

Pala lakaplı esnaf Servet Coşkunoğlu ise, Kaymakam Yıldırım'ın veda programında yaşananları sıcak ve içten bulduğunu dile getirerek,"Kaymakam Bey hoş safa gelsin. Çok sevdim ne kadar alçakgönüllü, değerli birisi. Havuza attılar çok hoşuma gitti." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER