Spor
  • 27.1.2015 01:31

Olcay Şahan'dan sürpriz itiraf

Spor Toto Süper Lig’de zorlu Gençlerbirliği deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş’ın ikinci golünü atarak takımını rahatlatan Olcay Şahan, maç sonrası Ligtv’ye açıklamalarda bulundu.

Serdar Kurtuluş’un ortasında ön direğe hareketlenerek topu ağlara bırakan Olcay, pozisyonu anlatırken Arif Erdem’i dinlediğini söyledi. Arif Erdem ile maçtan önce aynı otelde kaldıklarını belirten siyah-beyazlı futbolcu “Hoca bana ön direğe daha sık koşmamı söyledi. Golde onun da payı var. Golü mutlaka atabileceğimi söyledi. Ben de bunu yaptım” dedi.

Golün asistini yapan Serdar Kurtuluş’u da unutmayan Olcay “Serdar çok iyi kesti gol yaptım. Serdar’ı buradan tebrik ediyorum. Son zamanlarda çok önemli bir performans gösteriyor. Bugün de çok güzel bir asist yaptı” açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın değerlendirmesini de yapan Olcay, şunları söyledi:

“Takım halinde çok iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. 90 dakika oyunun içinde kaldık. İlk yarıda orta saha ile defans arasında fazla boşluk oluştu. İkinci yarı golü attıktan sonra dengeledik bunu. Kerim çok kaliteli bir futbolcu bunu bugün yine gösterdi. Demba Ba golü iğne deliğinden geçirdi.”

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:36

İLGİLİ HABERLER