Yaşam
  • 6.8.2012 14:08

Parkta seks bombası bulundu!..

Bir dönem orta yaş Türk erkeklerinin hayallerini süsleyen Brigitte Nielsen, uzuh boyu iri göğüsleriyle seks bombası olarak kabul ediliyordu.
Arnold Schwarzenegger ile Kızıl Sonya filminde oynayan Brigitte Nielsen, bu filmi ile bütün dünyada tanındı.Arkasından da Sylviester Stallone ile olaylı bir evlilik yaptı.
Bir dönem erkeklerin peşinde koştuğu seksi model elinde votka şişesi ile bir parkta görüntülendi.Los Angeles’taki bir parkta bir yandan elindeki votka şişesinden yudum alırken diğer yandan da art arta sigara yakıp uyukluyordu.
Tek başına geldiği parkta sarhoş olup sızan Brigitte Nielsen, ayağa kalkmakta bile zorlandı.Sık sık sigara ve votka içen Nielsen'in tamamen dağılmış hali görenleri şaşkına çevirdi.
Daha sonra yere uzanıp bir süre kestiren 49 yaşındaki Nielsen, bunun ardından olduğu yerden güçlükle kalkıp sendeleye sendeleye Hollywood Hills’teki evine doğru yürüdü.
Kafaları ve zekalarını kullanmak yerine vücutlarını kullanmaya çalışan pek çok genç kıza Brigitte Nielsen'in düştüğü durum ders olmalı.
İşte o ibretlik görüntüler..
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER