Yaşam
  • 27.12.2005 07:03

PLAYBOY GÜZELİNE SÜRPRİZ DESTEK!..

ABD Başsavcı Yardımcısı, Smith lehine müdahil olmak için Mahkeme’ye resmen başvuruda bulundu.

Aynı zamanda üstsüz dansöz olarak da ün yapan Smith, 1994 yılında 26 yaşındayken, 89 yaşındaki Teksaslı çapkın petrol kralı Howard Marshall II ile evlendi. Ancak Marshall, ertesi yıl öldü.

Ölümün ardından, bir mahkeme, Smith’in 474 milyon dolar miras almasına karar verdi. Ancak daha sonra, Federal Mahkeme, mirası 89 milyon dolara indirdi. Teksas Eyalet Mahkemesi ise, Marshall’ın oğlu Pierce Marshall’ın tek mirasçı olduğuna karar verdi. Tüm bu çelişkili kararların ardından, dava olduğu gibi Yüksek Mahkeme’ye havale edildi. Şimdi Yüksek Mahkeme, 28 Şubat’ta yapılacak ilk duruşmaya, Başsavcı Yardımcısı’nın katılıp katılmayacağına karar verecek.

ÇAPKINDAN İNTİKAM MI

Bu gelişmelerin ardından herkes, aşırı muhafazakar Başkan George Bush yönetiminin, Playboy güzeli, üstsüz dansöz Smith’e niçin destek verdiğini merak ediyor. Bir söylentiye göre Bush yönetimi, striptizcilere ve evlilik dışı sekse meraklı, bencil, aile yaşamı düşmanı Marshall’dan böylece intikam alıyor. Oysa Bush ile Marshall’ın birçok ortak yönü bulunuyor. Bush da, Marshall da Yale mezunu. İkisi de aileden petrolcü ve Teksaslı. İkisi de devlet ve hükümet görevlerinde bulunmuşlar. Ancak yaşam tarzları, her açıdan farklı. Smith ile Bush’un ise, ikisinin de Teksaslı olmaları dışında hiçbir ortak yönü bulunmuyor.

/HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER