Yaşam
  • 18.4.2006 11:27

RAFTİNG KURBANI MÜHENDİSİN SON GÖRÜNTÜLERİ

      GİRESUN’un Yağlıdere İlçesi’nde rafting yapmak isterken botun devrilmesi sonucu sulara kapılarak ölen Ziraat Mühendisi 40 yaşındaki Hakan Gümüş'ün ölüme doğru sürüklendiği son anları görüntülendi.
      Yağlıdere İlçesi Üçtepe Beldesi yakınlarında rafting yapmak isteyen Hakan Gümüş ve 26 yaşındaki Salih Ekiz bota binerek rafting yapmaya başladı. Bölgedeki yüksek kesimde karların erimesi sonucu dere sularının debisinin yüksek olması, botun hareket ettikten kısa süre sonra alabora olmasına neden oldu.
      Bot alabora olunca kıyıya çıkmayı başaran Salih Ekiz çevredekilerin yardımıyla yaralı olarak kurtarılırken, Espiye Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Akıntıya kapılıp bir süre botla sürüklenen Hakan Gümüş ise kayboldu. Hakan Gümüş’ün cesedi, 5 kilometre uzakta, Koçlu Köyü yakınlarında bulundu.
      Hakan Gümüş için bugün Görele İlçesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Görele Hasanağa Camii’nde öğle namazı ardından kılınan namazla Gümüş'ün cenazesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
      Bu arada ölen Hakan Gümüş'ün botu suya atmadan ve botla sürüklenirken görüntülendiği belirlenirken, savcılık bu görüntüleri incelemeye aldı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:43

İLGİLİ HABERLER