Medya
  • 21.3.2010 00:16

REHA MUHTAR O GAZETECİYİ AÇIKLADI!..

Muhtar'a göre o gazeteci, bir 28 Şubat generaline "beni neden kullanmıyorsunuz paşam?" diyerek adeta yalvarmıştı. Reha Muhtar, kendi gözlerinin önünde cereyan ettiğini iddia ettiği olayı şu sözlerle açıkladı:

"Bu generaller seni, terör örgütünün liderleriyle olmayacak zamanlarda röportajlar yapıp yayınladın diye eleştirirken, sen bu genarallere gidip “Siz de beni kullanın paşam” dedin mi demedin mi?..

Bu konuşmayı seninle görüşmek istemeyen bir 28 Şubat generaline Harbiye Orduevi’nin en üst katında, benim de gözlerimin önünde, gazetecilerin ortasında, “Onlar beni kullanıyorlarsa siz niye kullanmıyorsunuz paşam” diye söyledin mi söylemedin mi?..

Sana o general, “Kardeşim terör örgütünün propagandasını yapıyorsun, onlar seni kullanıyor...” dediğinde...

“Aman paşam, siz de beni kullanın... Siz de mesajlarınızı benim üzerimden verin, ben onları yayınlayayım... Beni kullanın paşam!..” diye defalarca haykırdın mı?.."

Reha Muhtar bu iddiaları ortaya atarken isim vermedi. Muhtar'ın ismini vermediği gazeteciyi PM açıklıyor...

Daha önce PKK propagandası da yaptığı iddia edilen o gazeteci Mehmet Ali Birand.

Reha Muhtar'ın önümüzdeki günlerde Birand'la ilgili sert eleştirilerine ve iddialarına devam edeceği de PM'ye ulaşan bilgiler arasında.

Türkiye tarihine kara bir leke olarak yapışan 28 Şubat süreci ile ilgili itiraflar ve iddialar son haftalarda yağmur gibi dökülüyor. Birçok gazetecinin kirli çamaşırlarının pazara çıktığı bu hengamede daha çok şeyin ortaya çıkması bekleniyor.


(postmedya)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 09:32

İLGİLİ HABERLER