Spor
  • 18.5.2019 16:51

Ribery kürkçü dükkanına geri mi dönüyor

Ülkesinde açıkladılar! Ribery 14 yıl sonra Galatasaray'a...

Bayern Münih'teki kariyerinin sonlanacağı açıklanan Franck Ribery'nin yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merakla bekleniyordu.Liglerin bitme arefesinde transfer sezonu da yaklaşıyor. Dünya devi Bayern Münih, Arjen Robben ve Franck Ribery ile sezon sonunda yollarını ayıracağını duyurmuştu.

1-Marsilya

Ribery ile şampiyonluk parolasıyla sezona girmek Marsilya'nın hayali. Payet ve Mandanda'nın ardından Marsilya'nın eski oyuncusuna yönelebileceği konuşuluyor.

1-Marsilya

2-Orta doğu seçeneği

Ribery'nin orta doğu kulüplerinden birine transfer olmasına büyük ihtimal veriliyor. Suudi Arabistan ya da Birleşik Arap Emirlikleri'nden talipleri olan Fransız yıldız için Al-Sadd kulübü ön plana çıkıyor.

2-Orta doğu seçeneği

3-ABD

Thierry Henry, Franck Lampard, Zlatan Ibrahimovic, David Villa, Steven Gerrard gibi dünya yıldızları kariyerinin sonlarını ABD'de geçirdi. Ribery için de Los Angeles Galaxy önemli bir alternatif olarak duruyor...

3-ABD

4-Norwich City

Kariyerinde büyük liglerde Fransa ve Bundesliga'da forma giyen Ribery'nin Premier Lig tecrübesi yaşamak isteyebileceği konuşuluyor. Fiziksel olarak Premier Lig, Ribery'nin bu yaşında soru işareti olsa da bir ihtimal olarak masada duruyor.

5-Galatasaray

5-Galatasaray

Sarı-kırmızılılardaki hesabı yarım kalan Ribery'nin Galatasaray'a dönüşü de bir ihtimal olarak zikredildi. Tarafların ocak ayında bir görüşme gerçekleştiği belirtildi. Ribery'nin mücadeleci ruhunun Türkiye'deki atmosfere çok uygun olduğu da dile getirildi.

GALATASARAY PAYLAŞIMI YAPTI

GALATASARAY PAYLAŞIMI YAPTI

Bayern Münih'ten ayrılacak olan ve adı Galatasaray ile anılan Franck Ribery sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı eski takımını tebrik etti.Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Akhisarspor'u 3-1 yenerek kupayı müzesine götürdü. Maç sonrasında coşku dolu anlar yaşanırken, sarı kırmızılılara tebrik mesajları geldi. Bu tebrik mesajlarından bir tanesi de adı Galatasaray'la anılan sarı kırmızılıların eski futbolcusu Franck Ribery'dendi.

 


 

 

Güncellenme Tarihi : 18.5.2019 16:55

İLGİLİ HABERLER