Spor
  • 3.1.2015 22:59

Rıdvan : Fenerbahçe Emenike'den kurtuldu

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin evinde Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

FENERBAHÇE EMENIKE'DEN KURTULDU

Fenerbahçe sakatlıktan dolayı da olsa Emenike'den kurtuldu. Ne oldu? Alper geldi... Caner'i de nefeslendirdi. 90.dakikada 0'a inan Başakşehirli futbolcuya kayarak müdahalede bulunarak topu kornere attı. Normalde orada Emenike ya da Sow oynardı. Onlar da mümkün değil gelmezlerdi. Onlar gelmediği için Caner de fazla çıkmazdı.

BEN DE BEK OYNASAM...

Kuyt, Gökhan'a inanılmaz destek oluyor. Ben de bek oynasam çıkarım. Caner olsam ben de çıkarım. "Alper gibi adam var 90.dakikada kademeye geliyor" derim. Kademeye Bekir'le Egemen'in ihtiyacı olmuyor. Kaldı ki onlar da çok tecrübeli isimler.

FENER'E 10 ÜZERİNDEN 8

Fenerbahçe sezonun en iyi oyununu oynadı. Başakşehir'de de bir düşüş var. Mücadele 2-0'ken bir pozisyonda Mehmet Topal, taca çıkmış topa koşup top toplayıcı çocuğa "Ver ver ver" diyor. Sezon başında Fenerbahçeli futbolcular bu pozisyonda oralı bile olmazlardı. Bu "Ben oynamak istiyorum. Üçüncü golü atmak istiyorum. Ben güçlüyüm" demektir. Özellikle top rakipteyken Fenerbahçe'ye 10 üzerinden 8 top Fener'deyken ise 10 üzerinden 7 veriyorum.

UYUMSUZLUK UZUN VADEDE SORUN YARATIR

Son değişiklikten sonra soyunma odasına giden Emenike ile yönetimin kesinlikle konuşması gerekiyor. Takımın orada mücadele verirken böyle şey yapılmaz. Bu uyumsuzluk uzun vadede sorunlar yaratır.

RAKİE OYUN VERMEDİ

Fenerbahçe oyunu rakibe hiç vermedi. "Sen buradan 1 puan bile alamazsın" dediler Başakşehir'e. Ve başladığı gibi de bitti. "Alper Emenike'den daha iyiymiş" "Sow merkezde daha iyi oynuyormuş" kararlarını verebilir antrenörler. İsmail Kartal doğru bir takım çıkarttı. Bir ara Kadlec'de çok ısrar etti ama hata yaptı. Daha sonra Egemen iyileşince Egemen'le devam etme kararı aldı.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER