Spor
  • 19.8.2009 13:22

RİJKAARD'DAN 'ELANO' MÜJDESİ

Galasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, FC Levadia Tallinn maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Rijkaard, Tallinn maçının kendileri için çok önemli bir karşılaşma olacağını belirterek, "Çünkü onlar ligin ortasına gelmiş durumda ve lide namağlup bir takım. Aldığım bilgilere göre çok iyi organize olan, güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz” dedi.

"Elano’ya Levadia Tallinn maçında görev verecek misiniz?" sorusuna ise Hollandalı teknik adam, "Her şey yolunda giderse takımın içinde olacaktır. Ancak 90 dakika çıkarması zor olabilir. Kadroda olması da bizim için güzel” diye konuştu.

Frank Rijkaard, "Kadroda rotasyon olacak mı?" şeklindeki bir soruya ise, "Bunun için yarını beklememiz gerekiyor" yanıtını verdi.

Rijkaard, transfer konusunda ise şunları söyledi:

"Transfer için şimdi bir şey söylemek doğru olmaz. Şimdi yalnızca Tallinn maçını düşünmemiz geriyor."

Teknik direktör Rijkaard, "Futbolcularınızla yaptığınız toplantıda oyuncularınıza maçla ilgili neler söylediniz?" sorusuna ise, şu yanıtı verdi: "Onlara, 'Elimizden gelenin en iyisini yapmanız lazım. Bu takmın küçük olduğunu düşünürsek yanlış yaparız. Tobol'u hatırlayıp daha dikkatli olmamız lazım' uyarısında bulundum."

Takımın performansından çok memnun olduğunu da vurgulayan Rijkaard, "Takımdaki futbolcuların hepsi birbirinden kaliteli. 'Şu burada oynayacak', 'Bu burada oynayacak' diyemeyiz. Arda ve Mehmet Topal'ın ikisi de sağlam. İkisinin durumu bugün belli olacak. Takımın kapasitesinden de memnunum ama her geçen gün daha çok çalışmamız lazım. Yarın için söyleyebileceğim en iyi şey, çok iyi organize olan bir takıma karşı oynayacağız. Futbolcularımdan bunun bilincinde olmalarını isteyeceğim" diyşe konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER