Spor
  • 2.8.2009 03:12

RİJKAARD'DAN GÖZDAĞI!.. 'ÇALIŞMAYANI ÜZERİM...'

Rijkaard'dan gözdağı... Galatasaray Teknik Direktörü futbolcularıyla bir toplantı yaparak, "Benim için yıldız kavramı çok değişiktir. İdmanlarda çalışan, saha içinde verdiğim görevleri harfiyen yerine getiren, disiplinli ve hırslı oyuncular benim için gerçek anlamda yıldızdır. Kimse ben ünlü bir oyuncuyum nasıl olsa forma giyerim havasına kapılmasın. Forma şansı az olduğunu düşünenler de asla umutsuzluğa düşmesin. Çalıştıkları takdirde onları ödüllendiririm" dedi.

SEZONA İYİ BAŞLAMALIYIZ
Hollandalı hoca 3 kulvarda mücadele edecekleri için her futbolcuyu her an oynatabileceğini vurgulayarak, "Herkes hazır olmalı. Takım içinde kimseye torpil yapacak durumum yok. Formayı ben vermeyeceğim onlar alacak. Kimsenin hakkını yemeyeceğimi herkes iyi bilsin. Çalışanlar ve savaşanlar takımda yer bulacak" diye konuştu. Rijkaard, sezona iyi başlamak istediklerini vurgulayarak, "Ancak önce perşembe günkü Avrupa Ligi maçına odaklanacağız" ifadesini kullandı.

HÜCUMA YABANCI DAMGASI
G.Saray'da Elano'nun transferiyle gole yönelik oyuncu sayısı 5'e çıktı. Baros, Kewell ve Nonda'ya, Keita ve Elano'nun da eklenmesiyle Sarı-Kırmızılı kulübün hücumdaki gücü artmış oldu. Şu anda 7 yabancı futbolcusundan 5'i gole yönelik isimlerden oluşurken Franco kalede, Linderoth ise orta sahada görev yapıyor.

MESAİ BAŞLIYOR
Galatasaray dünü izin yaparak geçirdi. Sarı-Kırmızılı takım bugün İsrail'in Netanya takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Sarı- Kırmızılılar, Metin Oktay Tesisleri'nde tek antrenman yapacak.

MANİSA'YA YENİ TEKLİF
Galatasaray, Manisaspor'un önceki gün kadro dışı bıraktığı Ufuk ve Sezer için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin 2 futbolcuyu renklerine bağlamaya kararlı olduğu öğrenilirken Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'yla yarın bir görüşme yapılması ve bu işin sonuçlandırılması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER