Spor
  • 12.5.2013 23:02

Rize'de şampiyonluk kutlaması

SPOR Toto Süper Lige yükselmeyi 2 hafta önce garantileyen Çaykur Rizespor, bugün oynadığı 1461 Trabzon maçından sonra şampiyonluğunu kutladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcular, sahayı dolaşarak taraftarları selamladı. Mustafa Denizli için daha önce yapılan "Mustafa Denizli şampiyon yap bizi" tezahüratları, bu kez, "Mustafa Denizli Avrupalı yap bizi" tezahüratına çevrildi.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Teknik heyet ve futbolcular şeref tribünü önünde sevinirken tribünlerin dört bir yanından sahaya giren taraftarlar koşarak futbolculara ulaşmaya çalıştı. Paniğe kapılan teknik heyet ve futbolcular koşarak soyunma odalarına girdi.  Burada tezahüratlarda bulunan taraftarlar teknik heyet ve futbolcuları çağırdı. Polis soyunma odaları girişinde önlem aldı. Bu arada Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki patlama nedeniyle kupa töreni ve maç sonrası yapılması planlanan konser programları iptal edildi.

GELECEK SEZON İÇİN ACELE ETMEYECEĞİZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonunda yaptığı açıklamada istediklerini iki hafta önce başardıklarını ve bu mutluluğu yaşamaya başladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Zor da olsa başarıda payı olan herkese teşekkür ediyoruz. Belki skor olarak mutlu olmadık ama futbol adına keyifli işler vardı. Dişe diş bir mücadele, beş gol, atılamayan penaltı ve goller vardı. Bundan sonra yapacağımız çalışmaların alt yapısını oluşturacağız. Önümüzde önemli bir süreç var. Süper Lig devam ediyor. Play off maçları var. Acelemiz yok. Önümüzdeki iki hafta gerekli açıklamalar yapılacak. Planlamamızı bizde önümüzdeki hafta içerisinde paylaşacağız."

RİZESPOR’A GELİŞİMDEKİ İKİNCİ HEDEFİ AÇIKLAYACAĞIM

Çaykur Rizespor'a 2 hedefle geldiğini ifade eden Mustafa Denizli, "Bir tanesini Süper Lig'e yükselerek gerçekleştirdik, diğer hedefimle ilgili önümüzdeki günlerde bir 'olur' almam lazım. Tek taraflı olmaması lazım. Benim için ve Çaykur Rizespor için de özel. Gerekli görüşmelerden sonra kamuoyu ile paylaşacağım" dedi.

AKÇAY: "BU SONUÇ ÖNEMLİ BİR MESAJ"

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendileri açısından vitrin olabilecek bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Disiplini sonuna kadar sürdürdük. Üçüncü bölgede çok çabuk düşünen oyuncuları vardı. Zorda olsa karşı koyarak kazandık. Ligi üçüncü bitirmek genç oyuncular adına önemli bir lig sonuç. Bu sonuç bundan sonrası için önemli bir mesaj içeriyor. Rizespor'a Süper Lig'de başarılar dilerim" diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:24

İLGİLİ HABERLER